- ljud

jag har legat o snoozat i 1½ timme nu. jag har vart vaken hela tiden. runt om i huset (som jag är ensam i) hörs det ljud överallt. allting knarrar, som hus gör. jag är helt medveten om att när jag går ut ur rummet så kommer jag inte möta någon som åstadkommer ljuden, men jag vill ändå inte gå ut. för tanken att nån ska vara där är lite mer skrämmande än vad min realitetsversion är tryggande.

slutade med att jag satte igång itunes på hög musik & bara gick upp. det var skönt att ligga i sängen en stund.


godmorgon


- 24 september

så kommer bon iver spela & jag lyssna. på pustervik. det blir inte bättre.
http://www.virb.com/boniver

- härlighet

 
det är lördag, en dålig fylla är över, solen skiner genom fönstret & min grötfrukost smakar som moln. idag är det en bra dag, jag är i ett good-mode & det är härligt.

ibland slår jag på random i mitt itunesbibliotek & ibland blir det såhär bra.

- jag gillar moppar

det är en image. och roligt. lite blött & småkallt imellanåt men man känner sig ändå lite som en fighter bland alla bilar. om det ligger en bil bakom mig på 50-vägen tycker jag att det är härligt, då kan jag hävda mig (som en bra moppedist, miljönhänsyns-tagare.. eller nått) genom att susa iväg i 60. och om en bil kör ut ur en korsning utan att ta hänsyn till mig ligger jag bakom i 60 och försvarar min ställning - det är roligt att åka moppe.

 (jag har en process i mitt huvud att det inte är ett failure att inte ha körkort vid 20 års ålder)

till calle schulman

välkommen.jag höjer mina händer för att prisa bluetooth. finns det något roligare än att starta en överföringsepedemi på bussen in till stan? det förgyller inte bara resan utan man kan även se till att göra ens dag. ens egen alltså. plus att man kan få en fin melodi med takida som man aldrig hört förut, kanske en nakenbild eller bild på diverse dildos.

som när jag satt på spårvagnen påväg på en extratur om 4gott för att köpa på mig nått kilo godis. det slår mig att jag ska skicka min otroliga bild (helt i sin ordning, inget naket - bara kul & otippat). jag gör det, namnet "k810i" lockar mig mest. i tio sekunder sitter jag som på nålar, hoppas att den jag skickat till inte avslöjar mig (stängde jag verkligen av ljudet?) och försöker titta dystert ut genom rutan. tre rader framför mig sitter två tjejer, 26+, som jag tror lyckas acceptera den av misstag. ytterligare några sekunder senare lyder:

"BAAAAAAAAAAAAAAAAAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAA"

från tjejen som sitter på yttersätet. jag leker med tanken att jag fick henne att känna sig ung o lättroad igen. det är en härlig känsla. det gjorde min dag,


- friendbook

samla troféer (vist ord från vis människa), det är det som är grejen med facebook. nåja, säkert inte för alla men jag tror man kan få en riktigt osund relation till facebook. hets, som med allt annat. jag är trött på hetsen & jag vet vad jag ska göra för att bota den. börja radera vänner, jag har skitmånga som jag bara sett sådär en eller två gånger. många jag knappt hälsat på. 281 vänner har jag nu, jag tror inte ens jag kan nämna så många olika namn. (dessutom får jag en bitter approach, vet inte om den klär mig men det är ju lite trendigt)

resterande delen (det lilla om blir kvar) av facebook gillar jag verkligen. det bara matar min bottenlösa stalker-mage. dessutom ska det göras en film om facebook, det kan ju inte bli annat än gööörroligt (eller åtminstonde ha störst målgrupp?).
nä, tillbaka till böckerna.veronica maggio - stopp

- dagen

min klocka ringde kl 8 imorse och sedan även en kvart senare. meningen var då att jag skulle ta mig upp & vara på biblioteket kl 9. kvart över 10 stänger jag av mobilen, då har den snoozat ett tag. so far ligger jag efter med ca 3 timmar i mitt tidsschema (och då är klockan knappt 12). och nu, när jag väl är här upptäcker jag att det finns internet. illaillailla. dessutom finns det inga bra sittplatser för datorer på detta bibliotek så jag sitter i barnavdelningen, här finns det enda bordet med en kontakt på hyfsat avstånd.

jeje, får la bara ta tag i det och börja skriva min monster-sammanfattning på biologiboken.

RSS 2.0