//

jersey shore, vilket fantastiskt program. ohälsosamt efter redan fem minuter (jag vill döda mig själv).
september blir nog en bra månad.

//

återigen, blir så sjukt inspirerad av julia när jag ser hennes ihopplock (http://www.juliaandreassonblog.blogspot.com/). så här sitter jag med dagens tredje glas o'boy och försöker skapa något eget. ser lite snett ut...
var på en himla blöt fest häromdan som pajade min kamera. kjipt.

//

16 liter vin i köket?

//

trodde aldrig jag skulle sakna en sprättkniv i denna grad. hade två, en bra & en dålig. bara den dåliga kvar & nagelsaxen funkar bättre än den. tror till och med en vinöppnare hade gett bättre resultat. men man får väl bara kämpa på.

ska packa in paket också...

//

färgar textiler för första gången. svart ska det bli, spännande. sitter o kikar in i tvätttrumman (eller gjorde iaf, så fort färgen spred sig var det inte mycket mer att se. eller ja, det ser ut lite som en storm). jag vill ladda upp massa bilder som jag tatt men internetet på min dator är paj och vill inte infektera calles mac med mina foton. måste fixa.

nu ska jag träffa tove.

// just hop on the the bus, gus


//

har vart riktigt arg inatt, sjuka drömmar. är dock påväg ner till stan nu, ska köpa lite saker så jag kan börja måla lite. blev väldigt sugen när jag såg julias små illustrationer (http://juliaandreassonblog.blogspot.com).

ciao

//älskar skrattet i slutet. jag vill bli gubbe!


//

en regnig onsdag i augusti, man borde kunna få uträttat en del? behöver hitta mitt svenska sim-kort, klippa & färga frisyren och sy lite i min klänning. en riktig äventyrs-dag helt enkelt.
tusende gången jag lyssnar på denna låten nu.

RSS 2.0