rubrikdagens upptäckt - townes van zandt. måste köpa peruk och klänning idag, peruk-partaj imorgon.

ursäkter

har försökt gå till gymmet de senaste dagarna, men jag är för himla bra på ursäkter. nu har desinfektions-systemet på oslos vattenverk vart ur funktion under en natt så då får vi inte dricka kranvattnet förrän imorgon. kan ju inte gå till gymmet utan vatten?

har bara druckit kaffe de senaste dagarna, skakar lite.

pf

jag vill bli simhoppare, klättrare, längdskidåkare och musiker. hur ska vi få ihop det?

bugg

okej, oslo är konserternas stad. häromdagen såg jag och söta fröken tove the first aid kit. riktigt trevliga. ikväll ska tydligen grand archives spela, på torsdag (?) jonathan johansson.. grand islands om några dagar, imogen heap nästa vecka. på söndag spelar tydligen the temer traps också, de är ju himla trevliga. shout out louds spelar också i dagarna. kanske dags att bli stammis på någon konserthall.

jag sa förresten någon gång till nån att sång framförd på svenska är en ädel konst. att det sällan blir bra. markus krunegård är mitt praktexempel, jesus så.. obehagligt det kan bli.

utkast

mittbenan, vad hænde egentligen. det var det fulaste som fanns. minns ett antal fantastiska raster i grundskolan dær jag och mina stallbrøder kunde spendera en hel rast med att håna frisyren och skratta gott. på tre dagar var den øverallt, væxte vi upp så fort? tydligen. før det kommer nog aldrig igen bli så viktigt att låta oboy-pulvret sjunka till botten innan man rør runt och sveper glaset.

kænns lite tråkig, den hær vuxenheten.


RSS 2.0