det är vad jag kallar ett bra skägg


jag är assmart

är nervös, ska på min första pianolektion sedan gymnasiet (gick jag på gymnasiet?). har slängt i mig fyratusen koppar kaffe och skakar lite.

en fråga. lagar man eller bakar man en matpaj? man lagar ju mat men bakar paj.

jadda

ni vet en sån där tvättbräda som man kan spela på? en sån hade en man bestämt sig för att ta med sig ut och äta med igår. han skrek och spelade "vi e röööööde, vi e hvideee". knäppa människor.


pepp

nästa vecka kommer jag hem, fantastiska göteborg. då vill jag åka till bertilssons stuga, för då är det vår på riktigt. och snart kommer sommarn, då blir vi lyckliga igen.hej dagens fyra första läsare

om ni är på fest med mig och sätter på denna låten lovar jag att det kommer bli galet
.


jag är så himla svettig.

gomörra

du må vara en fantastiskt bokad man, men det är dags att du plockar upp telefonen och skriver ett "hej" eller "nej" eller vadsomhelst. allt går bra. jag vet ju att du läser detta.

hej dagens tjugo andra läsarenu, mackor och oboy.

hej dagens första läsarefinns inte mycket som motiverar mig att gå upp på morgonen men jag känner att jag nu kan ha hittat något revolutionerande. att vakna kissenödig, jag ska testa detta. lite kanelte såhär mitt i natten borde lugna både själ.. och ja, egentligen inget mer.

ser ut som jag skulle kunna bada i koppen. det är lite roligt.

hej mina åtta läsare

jag har sagt detta innan, att jag gillar facebook för att folk har en tendens att länka bra musik. vet inte hur många gånger jag spotifyat fotbollsspelare någon skrivit om i hopp om att det ska vara något för mig att upptäcka. jag känner mig väldigt dum varenda gång jag gör det. eller o-insatt. och jag är väldigt tacksam att OS är över, många namn där jag klantade mig med.


rubrik
nog för att det är en hälsorisk i sig att lyssna på denna karl, men tusan vad bra det är.

rubrik

annars då? livet leker i vart fall här i high five-land. imorgon är jag ledig, då ska jag leva. sen ska jag jobba. jobba, jobba, jobba, jobba och sen är jag ledig igen. jesus vad mycket man ska jobba i livet, jobba för att sedan leva för de lediga dagarna.

måste skaffa mig en plan.

rubrik

jag har som vanligt inget vettigt att skriva om, så känn dig inte tvingad till att läsa. hur som haver, jag letar efter en pianolärare. nån som vet någon som känner nån? kruxet är att denne helst ska befinna sig i oslo, inte alltför långt ifrån sannergate. fixa biffen!

http://www.myspace.com/karlandking

rubrik

Sitter hemma, där allt är som det var. Hunden skäller, dörrar står öppna, folk ränner runt i huset & någon försöker få hunden införstådd med att den ska vara tyst - precis som det var. Precis som jag var, blir jag. Jag kliver in genom dörren och blir den Cornelia som inte har flyttat härifrån.

RSS 2.0