- smutslila o babyrosa

har ännu en gång tagit mig an html-röran, fastän denna gång med lite mer framgång. ALLT blev alltså inte rosa som förra gången. och att ha klarat av detta framsteg endast genom kunskaperna som sitter kvar sedan lunarstorm-pro-användare-tiden så känner jag mig helt klart nöjd. (har säkert strulat till det med en massa koder på sina ställen, men om man kan lita på min dator verkar allt av värde finnas kvar på sidan)

men nog om det, jag känner just nu sådär.. jag är riktigt sugen på att starta en modeblogg (OH NO) ... (jo, det är sant). precis som många andra tusentals människor så har jag fått för mig att det ska vara roligt. jag tänkte att jag kan väl åtminstonde försöka såhär i månadsskiftet, bara för att se hur det funkar. jag kommer helt säkert vara ganska dålig på det men om jag i detta stadiet tycker att det åtminstonde kommer ge mig nått så har jag ju faktiskt inget att förlora på det.

så sväng förbi när du har en tråkig minut och ... gör nått kul (kommentera eller så? vad vet jag?)


frukost

fil är väldigt mkt godare när man äter det än när man tänker på att äta det. väntar bara på att vattenkokarn ska koka upp mitt kaffevatten för då ska jag dricka kaaaaaffe.

jag har precis förberett min tvätt & jag har delat upp det i 4 högar. två svarta, en vit & sen underkläder. jag har två färgplagg (som jag endast bär under betalning) men de kvalificerar sig inte till en hög. kan man tvätta två plagg i tvättmaskin? naturen kommer väl hata mig men jag hatar ju naturen för att det regnar så mycket. its pay back time.

en timme & sex minuter tills jag får tvätta.


skriet - edvard cornelia munch

eftersom en utav mina, så hängivna, läsare har gjort en önskning så kan jag inte annat än buga, bocka & publicera.

gapa

ge mig en tvättid.

två missade tvättider börjar verkligen (och jag menar verkligen) visa sin baksida. har inte en enda ren strumpa. allt som är användbart luktar & känns rättigenom äckligt, som en pensionärs otvättade sängkläder. det ligger liksom en hinna av smuts överallt. lid med mig tills den tionde, the day of salvation.

från idag har jag startat en deal med mig själv - att inte bära sjal när det verkligen inte behövs. självfallet godkänns det närhelst jag är utomhus, något annat vore ju ren idioti. även nu under den misär jag skapat med fläckar på varenda plagg (allt från smink till chokladsås) så är det absolut ett godkänt förnödenhet. ska försöka klara av en vecka.

jag gör inte så mkt nuförtiden så jag tänkte börja blogga lite halvt.
så att ni vet.

(kanske blir så seriöst att jag publicerar en bild? känner mig galen)

RSS 2.0