hej alla mina elva läsare

jag nämde för någon att jag önskade att min blogg uppdaterade sig själv så jag kunde läsa den själv - jag tar tillbaka det. inte alls ödmjukt.

tror jag ska skriva en årskrönika. mest så jag själv kommer ihåg vad som egentligen har hänt. ja, en årskrönika ska jag skriva.


hej alla mina fjorton läsare

en kopp kaffe efter klockan ett på natten har jag aldrig testat innan. spännande (jag ska nog få äta upp mitt "nejmen jag känner ändå aldrig av koffeinet"-tugg).

vart ledig idag, valde mellan att se på obama eller att besöka den relativt nyöppnade monki-butiken på bogstadsveien. monki är bättre, mindre folk tänkte jag. monki VAR bättre, såg obama på teve och på honom kunde man definitivt inte hitta lika roliga byxor som på monki. är väldigt nöjd med mitt val, roliga kläder är det nya.

hej alla mina arton läsare

"och jag ba, vart faan är min rom o kåååla?"

skämtet var verkligen inte kul.

hej alla mina arton läsare

igår fick jag prata franska på jobbet. är nästan hundra procent säker att han trodde att jag missförstod honom, men icke. visste bara inte hur jag skulle säga "nej, här kan man tyvärr inte betala med euro utan du måste du spinga till bankomaten som ligger på andra sidan byggnaden. dessutom så är det spiseplikt här." (vet ju inte ens vad spiseplikt heter på svenska/engelska)

hej alla mina sju läsaretänkte bara länka här, underlättar för mig eftersom jag slipper leta. nu tacopaj!

hej alla mina sexton läsare

vilka är ni egentligen?

oslo är sjukt kallt. på riktigt.

hej alla mina tjugofem läsare

denna låten är tillägnad linn, och endast linn.

Lotta Engberg – Världens bästa servitris

hej alla mina arton läsare

okej, inget piano idag heller. jobbar ju hela tiden, jämt känns det som faktiskt. men det blir ett casio px120, några invändningar på det?

obama ska komma och hälsa på, kul! hade vart ännu trevligare om han följde mr timberlakes alternativ och tog en sväng förbi fridays. behöver inte ens komma in, räcker med en tjingsning. så obama, om du är en utav mina arton läsare så känn dig välkommen. kaffet står jag för. du kostar ju "oss" redan 134 miljoner, varför inte 28 kr till?

hej alla mina fyrtiotvå läsare

tror inte ens jag kan så många namn. en milstolpe.
(blev inget piano idag, på tosdag!)

hej alla femton läsare

var precis väldigt nära på att hälla kaffe i min gröttallrik och inte i koppen som står precis brevid. tänk så tokigt det kunde ha gått. jag hade nog skrattat åt mig själv.

idag ska jag köpa ett elpiano. eller digitalpiano som det heter här. är inne på en hemsida där det finns fyra utav tio alternativ i vänsterkolumnen som jag känner igen. digitalpiano, stativ, keyboard och tillbehör. där är jag nästan helt hemma (dock inte om någon frågar mig vad skillnaden på ett keyboard och en synth är). moduler finns också, stagepiano, synthr, midiklaviatur. hur många ska det finnas egentligen?

dessutom har jag hittat mig ett piamino också. letat efter ett enda sedan min broders puma julia lade beslag på ett (innan visste jag trots allt inte vad det var för något).

igen

förresten, hur ska jag gå tillväga om jag vill gifta mig med robert pattison?

hej alla mina femton läsare

jag älskar facebook när folk länkar bra låtar. love it.

RSS 2.0