morgonkaffe

det är sjukt när man hittar låtar som verkligen prickar in varje känsla man har i kroppen. så hör man en textrad o tänker "AA PRECIIS" för att det alltid finns ngt som passar in nån stans i livet. (så egentligen är det väl inte så himla sjukt... typ som horoskop)

idag står iaf damien rice för sympatin. har tre inspelningar av hans låt delicate som kommer gå runtruntruntrunt massa gånger. lyssna på den du med.

jag vill ha
- burger king-mat (chicken blt-mackan. ohlord)
- mer kaffe
- sol
- 10 miljoner

(påtal om pengar så drömde jag en dröm härom natten, som i korta drag handlade om nittontusen kronor under kudden varje morgon. det var jobbigt att vakna den dan)


kebab

idag har david vaxat låren, deni!


znilleblixt

jag ska göra en sjuk jäkla lista. den som trodde att  vitaminer & diverse piller skulle lösa grejer har fel, det här iz ze greatezt zhit efer. känns som jag löst ett världsproblem på typ... två sekunder.. & det var inte ens jättesvårt. det var liksom - 'aaaaaaagh' (g'et är med för att skapa den där 'självklarhets'-känslan. vet inte hur jag skulle få er att förstå den känslan annars, utan g'et. eftersom att jag behövde det för att kunna skapa parentesen o förklara det.) (klockan är 2 på natten...)

nu ska jag fortsätta tänka.


okej okej...

jag är dålig på att blogga. det är inte så att det hänt för mkt för att jag ska kunna hinna, inte heller så att mitt liv vart sjukt händelselöst det senaste... jag är bara dålig på det. men, min blogg har en dubblad tillväxt i läsare, välkommen hit fanny. isaac är nog glad över att inte vara ensam.

igår då. studenten. fortfarande helt tom i skallen, vet inte vad jag ska tänka om det & nu är det redan över. jag har gjort det. jag har sprungit ut, sjungit för fulla halsar & druckit skumpa innan jag trött brukat entra skolan. jag har åkt flak (orka skriva taklös buss, same shit), jag har förvirrat o ganska trött välkomnat massa folk hem till mig & så har jag stått i världen segaste burger king-kö mitt i natten. i've done it all o jag vill göra det igen, minst tusen gånger. 

längst ner i hörnet av skrämen finns nu en liten gul informationsruta där det står att adobe reader behöver min hjälp, med just de orden. jag tyckte det var lite roligt. och igår, när en kille från natur spexade för studenterna med ett stand-upframförande som han totalplagierat från johan glans & sen tog all cred för det själv. när han gick av scenen började folk skrika johan glans i sprudlande körer, verkligen jäääääätteroligt.

________________________
"hmm... unexplained bacon"
- homper simpson

RSS 2.0