- linda evangelista

finns det någon som kollat på l'oreals kampanjer med linda evangelista utan att ha blivit lite rädd?

jag tycker hon ser galen ut.

-

när jag öppnar detta dokument har jag verkligen ingenting att skriva om. men jag är så sugen. med tanke på olivias superinvigning på sin så vill jag kontra med något...

ah ne, jag är dålig på krysta fram nått. lyssna på black and gold med sam sparro vetja.

- lite av en uppföljning.

ja, ville bara säga att självfallet hittar jag denna sjuttonåring på style.com där inte ens vår egen toppmodell caroline winberg finns representerad. sen så visar det sig även att sjuttonåringen är nitton. det känns lite bättre, ja.

just nu sitter jag nyduschad, ensam hos isaac. lyssnar på loney dear & dricker néskaffe ur christers mugg.. fast jag ska vara lycklig & sprudlande idag, så bläddrar fort som tusan fram jamie lidell ur mitt itunesbibliotek & skåda. sprudlande på en sekund.


i give you the genius, mr jamie lidell.


jag hatar att publicera inlägg utan bilder. men jag hittar verkligen inget roligt.
jag får återkomma senare.

- dessa sjuttonåringa bilddagboksanvändare.

det händer, att när man förbrukar sin tid på bilddagboken (japp) att man kommer in på någon sjuttonårig tjejs sida - som visar sig vara modell. man blir arg. för hon är ung, helt vansinnigt snygg (därtill hör helt vansinnigt snygga bilder), hon sover i london/paris varannan natt och är sååå snygg. man vill ju bara vara sån. jag är arg för att jag inte är sån.


medan hon testar dior-klänningar i milano sitter jag på min bakgård och läser elle (där hon säkerligen är med på ett dussin bilder) och försöker förstå mig på hur man gör.

- alltså, musik.

det är så roligt att upptäcka musik. sitter o surfar runt på myspace som en galning och försöker fylla min dator med skitbra musik. det går hur bra som helst. har upptäckt musik som jag lyssnade på för ett tag sen som jag helt glömt att "skaffa".  sophia somajo, veronica maggio, coldplays nya.. dessutom har sigur rós släppt nytt. mumma.


jag saknar mitt långa hår..
lily donaldson

- klippt mig

nu är jag helt plötsligt korthårig. vem kunde ana det. det känns som att hela den här "exprimentera-med-håret" fasen tillhör de som är under tjugo. när man väl nått denna fantaaastiska ålder så ska man vara klar med spontan-klippa håret. och om man väl gör det så är man såpass smart att man gör det snyggt.

jag har missat mycket.

RSS 2.0