- lite märkligt

jag har inte uppdaterat speciellt bra det senaste, ändå har jag samma (nästan mer) besöksantal som jag hade då jag gjorde det. jag funderar starkt på vad jag gjort för intryck på er..

- måndag 04:00

dont worry, be happy now. uooooooooouuuuuuuuuuuhuhuhuhuhuhuhuhuhuhuuu.

- frukost

för mig är frukosten lite helig (det här inlägget kommer bli magiskt, jag bara känner det). en dålig vana som kanske har utvecklats under arbetslöshet är att den tar minst 40 minuter att förtära. jag har gått in i ett mode, definitivt. idag hade jag två punkter på agendan (jag säger hade eftersom den första blev inställd )(fast den blev inte avbokad före frukost så fick slänga i mig den. surt.) o jag känner mig lite halvstressad. så här uppbokad har jag inte vart sen juni.

vad tusan ska man jobba med i livet. jag behöver bryta ur mitt mode.
nu ska jag plugga. eller måla. svårt val.
lara stone för tidningen love.

- une petite fille


är du måhända arbetslös och i behov av tidsfördriv? detta har jag suttit med hela dan. tänkte att jag skulle försöka göra ett kollage med massa huvuden (men det blir väl som med allt annat jag påbörjar, inte ens halvklart) men kom alltså inte längre än såhär på ett bra gäng timmar.

- får jag vuxenpoäng för...

- att jag lyssnar på p3 till frukost?
- att jag funderar på att byta stad på grund utav jobb?
- att jag är sugen på att köpa porslin?
- att jag verkligen glömde kolla facebook i min "dagliga internet-rutin" igår?
- att jag sov i marimekko-sängkläder?

jag kanske bara ska välkomna min födelsedag. eller börja acceptera den så smått, den smyger ju sig på.

- hundra-bokstävers-inlägg

det är det nya. johannes sa det (so its true).

- banksyhttp://www.banksy.co.uk

- rumhysteri

när jag vill få ordning på mitt liv börjar jag oftast med mitt rum, och som tur är (?) ställer mitt rum alltid upp med samma rikliga oreda när jag behöver få den bortstädad. det  brukar vara en sluten cirkel, (lika logisk som jagvetintekanske typ kolets kretslopp?) men just nu är det verkligen bara stökigt, alltså helt utan en livskris. då finns det frågor i mitt huvud huruvida jag ska bete mig.

1. ska jag städa, utan att jag själv får något ut det (bortsett då från det rena rummet, vilket egentligen inte är njutbart i annan aspekt förutom att städ-tjatet försvinner tills det blir stökigt igen).
2. ska jag vänta, tills terapin i att städa undan allt krävs? liksom hålla den i reserv, jag fyller ju trots allt 21 snart..

tricky situation.


- on va au marchéjag har lärt mig mycket idag. det lönar sig att vända dygnet för att läsa franska, man kan bland annat lära sig hur man ska bete sig på en fransk marknad. great (är det nu jag ska känna att det var värt det? zut alors).

jag skulle behöva en scanner tror jag, och ett jobb. fortfarande. får ta tag i det imorn, ska kolla på film idag.

bild från http://www.igorandandre.blogspot.com

- oooooooooooooouhoohjag har lånat saras målarplatta, riktigt roligt. speciellt uppskattat är den om man har en hög med franskaläxa som man (egentligen inte) kan skjuta undan.

- dåliga vanor har kickat in

en utav dessa (och antagligen den värsta) är att jag absolut inte kommer upp förrän kl ett. jag blir lika besviken varje gång jag vaknar, sjukt dålig start på dagen. en annan utav dessa dåliga vanor är att jag aldrig GÖR någonting. men det blir ändring på det nu.

veckans tasks
- lämna CVn överallt.
- skaffa jobb.
- lämna CVn överallt.
- skaffa jobb.
- plugga.
- skaffa jobb.
- få jobb.

ungefär så.

- silvertefunderar på om det är ett erkänt uttryck? silverte alltså, gott som snus är det ivartfall. har druckit massor av koppar när jag försökt lära mig måla "för hand" i ps. och ja, så här ser det i vart fall ut när det är fel. (betyder det att jag lärt mig nått?)

imorgon ska jag dricka gott kaffe.

- tänkt fel

min biologiska rytm var feltolkad, det är ju inte lov förrän nästa vecka. när jag kommit på vad den vill mig så hör jag av mig.


planen för diag är att göra nånting, kanske åka till stan och ta en kaffe. med vem vet jag inte än. ring om du är sugen.


http://igorandandre.blogspot.com/
- kika här om du vill se mer bilder av ovan/nedstående.

- nu ska jag lära mig måla
jag insåg igår att det faktiskt är februarilov just nu & det sjuka med det hela tror jag är att det känns som om min kropp vet det. det har liksom på något sätt etsat sig in i min biologiska rytm, jag har gått in i lov-mode. schönt. men måste plugga franska ändå, tänk så skönt och underlättande det hade vart om man föddes fransk...

men jag ska lära mig måla. mais comment tu as commencé?

RSS 2.0