hej alla min tjugofem läsare

okej, olivia har länkat mig på sin blogg. en milstolpe för min blogg, really. då funderar jag egentligen bara på hur fort jag förlorar varje läsare, de lär ju inte spendera mer än fem sekunder?

hej alla mina två läsare

(alla mina två, tycker alltid det är lika roligt att säga)
ååå, jag vill skriva någe kul. JO! idag har jag träffad peder greve. detni!

hej alla mina fyra läsare

skapandet av den ultimata garderoben har precis börjat. nu kör vi!

hej mina åtta läsare

det visar sig att jag är bra på grejer, bowling till exempel. tänk om (alltså om) det skulle finnas en chans för en lycksam karriär inom bowling. hur skulle det livet se ut? det krävs säkert ett par timmar till på banan för att fixa den ultimata tekniken, men sen? living the dream? tänk, cornelia eriksson - professionell bowlare. låter sjukt bra.

och jag har vunnit på poker, igen. jättekonstigt. jag vet inte om jag spelar bra eller om jag spelar mot rätt människor. men hur ska man egentligen ställa sig inför ett game där man själv är mest nykter? (jag spelar nog inte bra..) det finns visserligen lite moraliska betänkligheter men om alla sitter där på samma villkor?

hej alla mina fyra läsare

varför gör(eller man kanske inte gör det med mening..)/finns det ens halstabletter med laxerande verkan vid överkonsumtion? alla är jättegoda, det är inte så att man är så disciplinerad o nöjer sig med en? eller?

hej alla mina tre läsare

det finns så SJUKT många saker på facebook jag ogillar. ge mig en ordentlig ogilla-knapp och jag kommer använda den flitigt.

hej alla mina tio läsare

igår trängdes det fyra personer i köket på sagene lunsjbar (vilket vanligtvis tar max 2 pers (bara en får vara tjock)), det innebar endast en sak - pannkaksdags. det var en riktigt fin sistadag på jobbet.

RSS 2.0