danmark it is

imorgon smiter jag med klass iväg till danmark. åka båt, det är grejer det. båtturen ökar dock inte min lust för själva packningen, överdirver inte när jag säger att jag är helt värdelös på det. att få med sig för mycket & glömma hälften är min grej.

impuls-shopping frälste min dag, allt klickade verkligen. sjalar, klänning, smycken, tröja. har kommit hem o jag gillar det liksom fortfarande. saknar dock 800 grejer. vill köpa skor, smink, byxor & jacka. en kort jeansjacka hade vart nått (tänker osökt på den gudomliga sass & bide-jackan på jobbet... suck.). & för många sjalar har nån (nog) inte dött utav. o så är det ju den där jäkla parfymen. det finns en man som springer fram o tillbaka mellan sin butik & butiken jag jobbar i, han luktar så sjuuukt gott.  såå värt att köpa den bara för att ha den o sniffa på.

hade en "vad skulle jag köpa om jag hade 10 miljoner" lista på min förra blogg. tänkte uppdatera den här since i left the other blog. & för att inte vilseleda min nya läsare så klipper jag in den del han missade från förra bloggen (har int ekommit så långt än)

för mina 10 miljoner ska jag:

1. köpa skjortan (we like it)
2. köpa pojkvän att ha i skjortan
3. köpa den än okända parfymen


 visst är listan ändå rätt så oegoitisk? jag menar, vad ska jag med herrparfym till?


du gjorde ju fel

du skulle skriva ketchup o jag skulle skriva & senap. hur svårt kan det vara egentligen? gosh.

detta inledande inlägg är tillägnad min andra blogghalva isaac ,isuck.blogg.se, my only reader. om ni vill logga in på hans blogg är lösenordet: 349242834 (om han inte lyckats hitta vart man byter lösenord än... let's hope not)

idag var jag ute o sprang, och det var varken efter glass, cola eller godis. liksom, för nyttighetens skull. känns som jag avancerat i ångestkategorin & lyckokategorin för en o samma handling, är det inte roligt? kände mig tung & osmidig som en välpackad väska, fast vad kan man egentligen vänta sig från en som försöker fylla sin motionskvot med att skölja flour.

förutom det har min dag inte vart särskilt produktiv (fast ändå inte i den improduktiva grad som får mig börja tejpa mig själv i ansiktet bara för att ha gjort ngt). men när jag tänker efter har jag faktiskt lyckats döda mina jeans, knappen "lossnade". definitivt ångestkategorin...


vill bara varna min läsare att i min blogg kommer fortsätta i denna stilen. jag är inte den som tror mig vara ngt som andra är intresserade av, jag är bara här för att fördriva tid.
hejpåer


RSS 2.0