- inget namn

josefine (med -e) är i paris. min josefine är i paris. alltså just nu, är hon i paris. det känns konstigt. hon bor och lever där.


"Tänker på allting om händer där hemma och vilka jag skulle kunnat träffa."
  
- http://josefinenystrom.wordpress.com/


jag funderar lite. hon kommer vara borta i fyra månader. i fyra månader kommer det pågå någonting här hemma, för vips så kommer hon vara hemma igen. vem är jag om fyra månader,  vem är jag när josefine kommer hem? hon kommer antagligen utvecklas på många plan, men jag? vad gör jag? vill jag kunna säga något till josefine när hon kommer tillbaka- något jag lyckats med, något jag presterat? kommer jag kunna säga någonting? kommer jag ha gjort något? lever jag mitt liv?om någon vill spendera lite tid med mig, ring för guds skull. här är en groda med mitt nya korta hår som svarar när du ringer mig.

- lilla spökfröken

jag måste bara slå ett slag för style-by-mats mats på 1000apor. så vansinnigt bra.
http://1000apor.se/tv/det-haer-far-mig-att-vilja-baera-kvinnoklaeder


modebloggare har verkligen fått sin törn (visserligen helt i sin ordning) men alla är trötta på den här fighten nu. trenden att modeblogga är över, trenden att hacka på modebloggare är över.. gör er redo för parodi-eran. den är här, och den är bra.

- konsten att trippa

http://www.youtube.com/watch?v=XMjgSkfQPSY


såhär kommer jag ta mig till skolan idag!

- sånt jag aldrig blir utsatt föro så bara händer det.


- nytt skede

jag lyssnar för första gången ur högtalare på en version a coldplays låt don't panic. helt plötsligt hör man saker (som man egentligen alltid hört i sin ipodsnäcka) som man aldrig hört innan. det känns skitkonstigt. helt plötsligt blev liksom versionen ful, jag känner mig lurad.

nytt skede (vill inte skriva ny era som alla gör, tänker nytt). jag har börjat plugga igen, vilket är sjukt bittert. har försökt dämpa mina egentliga känslor med ett muntert - nämen, tänk positivt, du kommer ju lära dig jättetrevliga saker. det övergår nu i med att jag ska skita i mina känslor o plugga röven ur dom. det är nu jag får betala för en misslyckad gymnasietid.
 
vad kul det kommer bli

josefine, what about your blog?


RSS 2.0