- meningslöshet

image7
en dag kommenterade en utav mina läsare ett inlägg jag skrivit för ett tag sen. just då i det ögonblicket fick jag ännu en uppenbarelse om hur fantastiskt meningslös denna bloggen är. och så skönt det är, att inte ha nåra krav utan att bara finnas till för att vara meningslös.

tidigare idag gick jag o tänkte på vad jag skulle göra de närmsta dagarna och inte förrän nu slog det mig att jag ju faktiskt ska åka till paris.

- mitt nya liv

motion
imorgon är det måndag. 
  • jag ska börja röra på mig - så mycket tills jag tycker att det faktiskt är kul att springa en femtonkilometare rätt genom skogen, så mycket tills att jag känner den där skogen utanoinnan (skogen är en metafor, det finns ingen skog i partille ('landet mitt i stan'))
  • jag ska sluta äta skit - utnyttja den hälsosamma livsstilen jag är uppvuxen i & sluta med allt grisigt som jag egentligen inte gillar. skit är äckligt cornelia, o hör sen!
  • ny frisyr - jag har tröttnat på att se ut som ett lejon.
  • jag ska plugga upp mina betyg - jag har aldrig vart så sugen på kunskap, fakta o lektioner som jag är just nu. fytusan va bra det kommer bli.
  • jag ska skita i alla onödiga diskussioner o fortsätta älska min käraste.

ja jag säger då det. fytusan vad bra det kommer bli!

- shopping

igår var jag ute o behandlade mina pengar likt en förmögenhet de icke är. det är roligt att tänka på hur kortet aldrig kan länsas, lite tråkigare när det väl sker. lyckades iaf komma hem med:

  • smink från MAC
  • top á topshop
  • sjal
  • sushi i magen

smink, jag vet inte hur många fleratusentalskronor jag lagt ut på detta. och det kan man väl egentligen inte tro? jag är inte den som kommer med glammigt läppstift eller bedårande ögonskuggor direkt. jag har, i hela mitt smink-liv, försökt hitta den ultimata grunden. rådyrt. dont ever do it.

nu ska jag iväg till komvux! and it feels grrrreat.


- frukostmutning

det ni, det har min mamma lyckats med idag. hon har förlett mig med en himmelsk frukost, hon har fått mig att göra det hon vill göra - ringa till komvux. jag kunde ju inte med ngt annat, på bordet har vi alltså färdiggjord gröt, nybryggt kaffe, färska jordgubbar, frukt & färskt bröd med massa pålägg.

mom knows her ways.

- kaffe

jag har precis bryggt jättegott kaffe. och bara för att ni kanske inte förstod vad jag precis skrev i den meningen så ska jag betona det för er. jag har precis bryggt jättegott kaffe (visst gick det upp ett ljus?). jag har avancerat och hängett de där extra 3 minutrarna av mellantid mellan néscafe o bryggkaffe, och jag gillart. hoppas det tar sig an min huvudvärk också.

jag letar efter en bild men jag hittar den verkligen inte. får helt enkelt återkomma eftersom att jag ska jobba idag (!)


jag har funderat på

det här med att länka till andra bloggar (i så länge som 2 minuter). ibland har jag läst bloggar som är fööör coola för att länka till andra eftersom att deras blogg är så... oberoende på nått sätt. de är och de regerar (jag kan inte fastställa om jag själv tycker detta eller om det bara är en slutsats jag gjort). sen så finns det dom som länkar, vissa kommer undan med det men många gör det inte. vilken grupp kommer jag falla i?

sen så funderar jag även på vilka jag ska länka. de som jag alltid läser eller de som behöver det. PR or charity, om ni förstår. eller så länkar jag helt enkelt inte, eftersom att det egentligen inte gynnar nån. så många läsare har jag ju inte.

vill..

.. ha det där utlovade blogginlägget om min o davids dag (remember david, dagen med en arbetslös?)
.. åka till paris, bring me joséfeeen
.. åka nån annanstans/vartsomstans
.. ha körkort
.. kunna blogga från jobbet, precis som gabriel (ctrl f?)
.. kunna komma undan med att publicera bilder på en själv vaaarje dag för att man är snygg (finns EN i min bekantskapskrets som klarar det)

.. att det ska gå bra imorgon. att dom ska älska mig. och att dom ska ge mig jobb. och att jag är bra på det.

provjobb

det är kul att tjäna pengar på ett roligt sätt, hoppas jag. ska på provjobba för en klädaffär i veckan, skulle kunna göra vadsomhelst för att komma ifrån mitt nuvarande jobb & det känns bra att jag jobbar på det (alltså inte på jobbet, utan på att komma ifrån jobbet). kan man egentligen kalla 15 jobbtimmar på en månad för att tjäna pengar? nej, tror inte det.

jag vill åka utomlands, till paris. josefine?


RSS 2.0