hej alla mina två läsare

när musiken är så bra att man inte kan gå och lägga sig så har man egentligen inte mycket att klaga på.

hej alla mina femton läsareen möbelaffär.

hej alla mina nitton läsare

ouuh, tvåsiffrigt.

min syrra (huvudet på spiken-elin som jag ska böja kalla henne) har gjort ett stort avancemang i sitt sätt att förklara saker. hon drar slutsatser man inte trodde möjliga ("ditt hår är så trassligt att det blir klibbigt") och kommer med en otrolig punch i sina hot ("du kommer tro att jag är din mammas mamma"). ser fram emot mer av detta.

hej alla mina nio läsare

"grensesprengende: kartet stemmer ikke alltid med terrenget. som regel är det kartet som er feil"

jag vet inte hur det ska gå till om det  är något annat än kartan som inte stämmer? men vad vet jag.
(läst ur en random norsk tidsskrift)

hej alla mina fem läsare

(ser ni vad jag gör? jag gör er medverkande på bloggen, måste kännas stort!) efter att jag har slängt i mig morgongröten ska jag idag finna mig en cykel. och kanske ett elpiano. fast först och främst en cykel. jag har ingen aning om hur man gör. någon idé?

hej alla mina sex läsare

en rolig tanke, vad tror ni musikgenren "dansband" hade haft för smak om man kunde äta den? har klurat på mycket sånt det senaste, otroligt givande. bon iver tror jag till exempel smakar bark.

hej alla mina sex läsare

jag gillar er. jag vet inte om man ska kalla er blåsta eller uthärdiga, fast jag gillar det sistnämda. det är så hjältelikt. jag gillar tanken att hjältar läser min blogg. min målgrupp - hjältar. inte så pjåkigt.

idag ska jag åka buss igen. jag vill sitta på den nu, slippa allt mellantjafs. ni vet, packa och sånt. bara sitta där och vara nöjd med min film. åå, jag gillar verkligen inte mellantjafs. time to get rid of it.

folk jag inte förstår

- folk som älskar ben n jerrys
- folk med studio (modellförendag) profil-bilder på facebook. det är så pinsamt att jag skulle kunna gräva ner mig, med glädje.
- folk med katter
- folk som hävdar sig med smarta ord eller fakta
- folk som haft/vill ha katter
- folk som har sirap i kaffe
- folk som som smitit sig in på min vännerlista på facebook utan mitt godkännande. för mig är ni skurkar.

enough.

å

åååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååååå

RSS 2.0