//

tre bilder som, alla på sitt eget sätt, är ganska roliga. och fina. från winnerbäck-konserten i somras på operataket. jag saknar tove.

//

jag förklarade i ett tidigare inlägg att jag för första gången blivit ägare av ett våffeljärn (det var orange och retro). och för att inte missleda mina 4 läsare totalt känner jag att en uppdatering är på sin plats - nu har jag för första gången avslutat mitt ägande av, hör och häpna, samma våffeljärn. så om någon planerat att våldgästa mig med smet & tillbehör så kommer det sluta helt utan resultat (i form av våfflor iaf..).

imorgon ska jag på håkan hellström!

//

detta blir en fin kväll. ska duscha, hoppa i min jumpsuit, äta (någons) pizzarester och se på serieversionen av "stolthet & fördom" från -95. det är så denna råttan dansar när katterna är borta, halleluja.


//

förkylningen tär på mig... eller ja, inte egentligen. den har gett mig en ursäkt till att sova 12 timmar för att sedan vakna och somna om på soffan. kanske har orytmen i min dag något att göra med helgens tant-efterfest (dricka sherry och sticka grytlappar till klockan slår 06.45), när jag tänker efter kanske den även är skyldig för förkylningen. tanter är ju sjuka jämt.

cornelia macguyver, klingar osunt bra.

//

jag har köpt en jumpsuit. detta har skett förr, men den här slår allt. till skillnad från de gamla tror jag att jag kommer använda denna. så mjuk!

//

ledig helg, för katten.

städning. ja okej, visst. det ska vara fint runtomkring en, det har min far vart tydlig med (citat - "det är meningen med livet"). men blir lika besviken på mig själv var gång jag ser städningen som ett förnuftigt drag - alla vet ju att det blir smutsigt igen. att städa med vissheten om den lortiga verkligheten nalkas är ju inte sunt? det är ta mig tusan självförnekelse och visar tendenser till verklighetsflykt..

(jag avbryter min tanke här, fick seinfeld-vibbar när jag läste igenom texten & jag vet inte om det är bra eller ej)
godnatt.

//

we dont sleep when the sun goes down, we dont waste no precious time

//

Detta inlägget hade med all säkerhet blivit bittert så jag låter denna mening verka som censur. Skulle vilja låsa in mitt väsen i ett rum och inte låta det komma ut förrän jag utgjort något vettigt. (Sådär, nu verkställde & försummande jag den första meningen. Jag jobbar gärna så - emot mig själv.) Godnatt.

RSS 2.0