snällasnällasnälla

ooooooooooh detta kommer bli en så kul dag om jag får som jag vill.

look what they did TO my hair

image3
var på ett "modelljobb" idag där de stylade halva mitt hår.. har alltså bara brännsår från våffeltången på högra sidan av mitt huvud, den andra är fullt frisk. hade vart helt ok om man ändå hade fått hålla sig inomhus under crazy-looks perioden men nejdå. ut med oss på stan, dra med oss genom hela vasa vettja. framtillbakaframframtillbaka. och brunt läppstift på det. heja!

en annan smaskig styling-idé de där folket hade var att måla mina tänder svarta... and i say no more.

jag vet att jag har nämnt detta nån gång innan men det är absolut värt att dra upp igen, utgifter på kaffe. visst det är dyrt, det har alla förstått. men hur i hela världens namn kan man ens komma på tanken att fika när man har så lite pengar kvar som jag har? just i det läget har man ju ett val. okej, jag har 400 spänn kvar nu innan lönen, INTE läge att ta en kaffe. för mig slutar det med i snitt 2 cafébesök/dag just när jag har lite pengar.. tänk vad lite självdiscplin & respekt för pengar man kan ha. är rädd för den dag jag upptäcker krediten, då är det ju kört på riktigt.

unik

jag har ett announcement att dela med mig av. vi alla är helthelt medvetna om att denna blogg du just nu spenderar någon minut på verkligen är en flopp. but still, dear friends, så har jag (ni) slått rekord i antal unika besökare. (en funktion jag förövrigt blev vid medventande om när det stog om kenza's 10 000 unika besökare/dag i metro...). hela TIO stycken unika på EN dag. det är nästan en läsare varannan timme!

har bläddrat igenom min glamourtidning 2-3 gånger påväg hem från mitt fantastiska jobb & lika slående varje gång jag bläddrar förbi mode-sidorna (de är ju så få) så inser jag att våren kommer bli problem. tidningsbladen SPYR ut färger, volanger, plysch, neon o blommor. jag kan säkert klassas som en av de mest "färg-rädda" i stan. känner mig på tok för galen när jag sätter på mig en biege kofta, eller ett par jeans för den delen. inte för att jag någongång hängt på catwalk-trender men den här gången, om jag hade vågat, så går det ju verkligen inte...

kom dock förbi bilden på denhär fantastiska klänningen (missoni) som absolut hade vart en fin debut i ett färggladare liv.
missoni
imorgon blir det plåtning...

andående den där modebloggen...

den känns faktiskt redan helt körd, eftersom jag inte har en kamera & inte ens är bra på mode. idag såg jag till exempel ut som en bonde & lyckades ändå ta mig utanför dörrarna (till en högst allmän plats), en skam mina vänner.

sitter i nattyran & kollar på pussycatdolls (mtv) och försöker komma på idéen med detta "band". ett gäng strippor där en sjunger. vem kom på detta? vem är skyldig? jag funderar även över vem som utvecklade den där eldorado-glassen som man kan köpa på tempo. skitäcklig. spelar ingen roll hur mkt chokladsås man tar för den genuint skitäckliga smaken genomtränger allt, till och med eld.

sista grejen jag funderar på över idag är hur mkt britney spears låtar hade låtit om man tog bort alla dubbningar/sångspår som inte är inspelade av henne. ta bort alla körer, ta bort hela robyn & ja. ni förstår. det enda som känns riktigt britney är de där knorr-ljuden. hade vart roligt med en 100 % britney-låt där hon kan knorra loss bäst hon vill, för det lär ju vara det enda hon gör.

nu är jag helt matt av funderingar.

RSS 2.0